Ibiza in eigen land!
The Roof is de zomerbar van Nederland. Waan je in Ibiza, maar dan iets dichter (en goedkoper) aan huis! De zomerbar huisvest zich onder een grote overkapping, welke rust op 4 containers, waar de bar en DJ in zit. Onder en naast de overkapping wordt de Ibiza sfeer compleet gemaakt door strandzand, palmbomen en gezellige lounge hoekjes.
Geen vakantie in het vooruitzicht deze zomer? Niet getreurd: dankzij The Roof kan je op z'n minst genieten van lekkere drankjes en de zomerse sferen.
The Roof is een X concept
Ibiza in eigen stad!
Strand, drankjes, palmbomen en de beste deep house!
Waarom The Roof?
Gezelligheid
Wie houdt er nu niet van wat gezelligheid na het werken of tijdens het weekend. In The Roof kom je thuis tijdens de zomermaanden!
Ruim inzetbaar
Naast de reguliere openingstijden is de bar ook inzetbaar voor bedrijfsfeesten etc...
Zomergevoel aan huis
Niet iedereen heeft het geluk om in de zomer naar Ibiza te kunnen trekken. Dankzij onze bar kunnen ook zij genieten van de zomerse sferen.
Pop-Up
Doordat de bar pop-up is, is het ruim 80% goedkoper dan het openen van een reguliere bar, en geef je de gast een extra ervaring mee.
Word sponsor van The Roof
Bereik millennials, en dus de toekomst, als geen ander!
Waarom sponsor worden?
Wij staan u vanzelfsprekend graag te woord, en luisteren nog liever naar uw ideeën.
In eerste instantie nog meer naamsbekendheid, en de associatie met een nieuw concept als de The Roof. Vanzelfsprekend gaan wij veel promotie maken rondom dit project, en hierbij zullen de partners een cruciale rol vervullen. Het grootste voordeel is dat de merknaam bekend(er) wordt bij de lokale jeugd, welke de toekomst is. In de regionen waar The Roof te vinden is, is de concentratie studenten (alle niveaus) erg hoog.
Neem contact met ons op.
E-mail
Name
Phone
Comments
Neem contact op
info@xproductions.info
Merijn: 0031 6 53 56 80 71
Sylvano: 0031 6 48 53 43 80
En, valt het in de smaak?

© All Right Reserved. X Event Solutions
KVK. 74511653 | info@areaxevents.nl